Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Murgeshat: Marihuana “dhuratë” nga Zoti

E mbajnë barin në garazhën e tyre dhe e përdorin për të bërë shumë produkte, si për vajin CBD, produkt ky për lëkurë.

Pastaj, Murgeshat thonë se marihuanaarrin të  parandalojë edhe migrenën

Operacioni i tyre në Kaliforni është 100 për qind legal, por që qeveria amerikane vlerësohet goxha kërcënuese për këtë prodhimtari

Senatori amerikan Jeff Sessions është tejet kundër marihuanës. Megjithatë, deri më sot,këto murgesha vazhdojnë me punën e tyre.