Monday, 22 October 2018 | Lajme: 17

Shpallje e fituesit të “Kurorës së Artë” për vitin 2018

Këshilli drejtues dhe Drejtoria e Netëve Strugane të Poezisë sot, tradicionalisht në Ditën Botërore të Poezisë 21 Marsit, do ta shpallë fituesin e çmimit “Kurora e Artë” për vitin 2018.

Shpallja e bartësit të kurorës së Netëve të 57-ta Strugane të Poezisë do të mbahet në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë.