Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Linda Morina me këngë për Talat Xhaferit (VIDEO)

Linda Morina e cila deri më tani ju ka kushtuar shumë këngë personaliteteve të ndryshme shqiptare dhe të huaj, kësaj radhe vjen me një hit tjetër.

Ajo i ka kushtuar këngë Talat Xhaferi, kryeparlamantarit të Kuvendit të Maqedonisë. Ajo këtë këngë ia kushton pasi ai arriti që të kalojë ligjin e gjuhëve në Maqedoni.

Dëgjoni me vëmendje këngën kushtuar Talat Xhaferit