Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

48 orë në luftë me flaket, pamje të pabesueshme (VIDEO)

Pamje të pabesueshme të filmuara nga një dron tregojnë zjarrfikësit që luftojnë me një zjarr të madh që përfshiu një depo dhe u dogj për më shumë se 48 orë.

Më shumë se 50 zjarrfikës u përballën me flakë 30 metra të lartë, ndërsa “ferri” zgjerohej nëpër njësitë industriale të përdorura nga firma DHL në Drayton Fields Industrial Estate në Daventry të Anglisë.