Tuesday, 16 October 2018 | Lajme: 37

Asani: Nuk e di nëse vëllai im kërcënoi Selmanin, por unë do të përsëris se ai është një “kopil” për mua (VIDEO)

Bekir Asani anëtar i degës së BDI-së Çair i cili ditëve të fundit u përfol shumë në publik, ka mohuar se i është kërcënuar kryetarit të SHGM-së Naser Selmanit, dhe thotë se  vetëm e ka fyer

Gjegjësisht, Beqiri pata pak kohësh kohë në një intervistë për “Maktel” e ka quajtur Selmanin quajtur “kopil” dhe “femër”, pas së cilës gazetarët dhe qytetarët dolën në protestë para ndërtesës së Qeverisë, duke e quajtur të gjithë “bastardë” dhe duke i bërë thirrje qeverisë që t’i heshtë dhunuesit.

– I thashë se ishte “kopil” dhe përsëri e përsëris se ai është një”kopil”, asgjë më shumë. Dhe sa i përket asaj nëse ai ka marrë ndonjë kërcënim nga vëllai im, unë nuk kam njohuri të tillë. Nuk është çështje e BDI-së, as e Qeverisë, pjesa e së cilës është BDI. Unë nuk mund të flas në emër të këtyre dy organeve, por edhe një herë po e përsëris se unë flas vetëm në emrin tim, ka thënë Hasani në një deklaratë për TV 21.