Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Zgjidh një letër dhe mëso si do të jetë kjo javë për ty

Zgjidhni një nga këto 3 karta dhe zbuloni si do të jetë java juaj.

Nëse keni zgjedhur Nr. 1

 Do të ketë një rritje në përvojat mistike, magjike dhe frymëzuese. Çdo gjë që shohim, dëgjojmë, ëndërrojmë dhe imagjinojmë ka një qëllim në jetën tonë.
Në vend që të përpiqesh të kuptosh kuptimin që qëndron pas këtyre përvojave, përpiqu të jesh i pranishëm kur të ndodhin. Gjithmonë përballeni me jetën me një buzëqeshje dhe qetësi.
Mos harroni gjëra të rëndësishme në jetën tuaj, por përpiquni të vendosni me mençuri.

Nëse keni zgjedhur Nr. 2

Fjalëkalimi i kësaj jave është mençuria dhe sugjeron që ju të sillni poezinë, hirin dhe diplomacinë në jetën tuaj. Të tjerët mund t’ju provokojnë që t’ju bëjnë të reagoni, por mos i jepni atij këtë kënaqësi.
Jini më lart dhe mbani mend gjithë punën që u është dashur të bëni për të arritur këtu ku jeni.

Nëse keni zgjedhur numrin 3

Shpirti ju fton të merrni një udhëtim të gjatë për veten dhe të mendoni shumë për personin tuaj. Është e mundur që po lini disa elemente kyçe, ose se po përpiqeni të ndiqni qëllimet e rëndësishme për jetën tuaj.
Mos harroni, megjithatë, se e vërteta gjithmonë del dhe ne jemi përgjegjës për atë që kemi thënë apo bërë. Të qenit transparent dhe i sinqertë do t’ju ndihmojë të përballeni me javën e re.