Wednesday, 19 December 2018 | Lajme: 0

Tentohet të vritet Kryeministri, sulm me eksploziv

Vetem pak kohë pasi do të kalontë në një rrugë kryeministri ka ndodhur një shërthim eksplozivi.

Kjo ka ndodhur në Palstinë dhe Autoriteti palestinez akuzon Hamasin se po qëndron pas këtij shpërthimi.

 Një shpërthim i ndodhur pak para se karvani i kryeministrit palestinez Rami Hamdallah të kalonte në një rrugë në Gaza të martën në mëngjes.

Sipas RFI, ka të pakten 7 të plagosur nga sherthimi.

Kreu i qeverisë po shkonte në inaugurimin e një impianti për trajtimin e mbeturinave.
Shkaqet e shpërthimit ende nuk janë specifikuar. Autoriteti palestinez tashmë po akuzon Hamasin për këtë shpërthim, i cili “synonte” kreun e qeverisë.