Wednesday, 19 December 2018 | Lajme: 0

Fillon rinovimi i Bit Pazarit

Për disa ditë do të fillojë rinovimi i Bit Pazarit në Shkup, madje tetë vite pasi është premtuar një gjë e tillë. Shtandet e sektorit të shtatë dhe tetë veçmë janë shpërndarë sepse mu aty do të fillojë sanimi, njofton Alsat.

Procesi do të realizohet në faza dhe rikonstruimi do të zgjas 14 muaj.