Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Një burrë vdiq para Postës 2, afër Stacionit hekurudhor

Një burrë vdiq para gjysmë ore para stacionit hekurudhor në Shkup. Kalimtarët tentuan ta ndihmojnë dhe thirrën Ndihmën e shpejtë. edhe pse ndihma arriti menjëherë, personi tashmë kishte vdekur.

мртов човек

Nga Ndihma e shpejtë për MIA-n thanë se sipas të gjitha gjasave bëhet fjalë për infarkt masiv. për momentin policia po kryen ekspertizë në vendin e ngjarjes.