Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Më seksi se kurrë më parë! Big Mama publikon klipin e këngës ‘I len krejt’

Këngëtarja Big Mama sapo ka hedhur në Youtube të finalizuar klipin dhe këngën e titulluar ‘I len krejt’.

E ajo që vlen të komentohet është pamja e saj.

Big Mama është paraqitur më seksi se kurrë më parë, duke e treguar trupin pas kileve të tepërta që ka hequr.