Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Ky është kali më i bukur dhe më i shtrenjtë në botë

Kur duhet të mirëmbash kalin më të pashëm në botë, rregullimi i tij është puna më e madhe që mund të bësh.

Por për “Frederikun e Madh”, i cili njihet si kali më i pashëm në botë, asnjë punë nuk është e vështirë – pasi që plot njerëz kujdesen për të, që ai të duket mirë.

Mail shkoi ta vizitonte këtë kali të bukur dhe fotografitë e bëra shfaqin sekretet e bukurisë së tij, transmeton Gazeta Express.

Kali i nënshtrohet një regjimi të rreptë të bukurisë, ku vetëm për t’u larë ai shpenzon plot dy orë.

Kali është shumë i njohur dhe miliona njerëz e vizitojnë atë – me miliona fansa edhe në internet, gjithashtu.

34acc7e600000578-3613445-pictured-frederik-the-great-with-his-mane-braided-during-his-bea-m-2-1464438156891_1464444717-480757334ace21000000578-0-image-a-11-1464383075893_1464444722-636253934acef4100000578-0-image-a-3-1464382928473_1464444727-169349834acfbdc00000578-0-image-a-4-1464382966987_1464444734-639872934ad193c00000578-0-image-a-5-1464383000752_1464444743-690033348ce44900000578-0-image-a-1-1464382859388_1464444750-5620878