Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Njihuni me Kim Kardashian nga Afrika, e cila pretendon se kurrë nuk ka pasur një ndërhyrje kirurgjikale

Një grua nga Afrika, e që në këtë vend ndryshe qushet edhe Kim Kardashian, ka habitur të gjithë me përmasat e saj trupore.

Eudoxie Yao, nga Abidjan, Bregu i Fildishtë ka një “ushtri” ndejësish në instagram, plot 425 mijë persona e ndjekin këtë modele në këtë rrjet social.

Megjithë përmasave eksterme të trupit të saj, ajo ka pohuar se ajo kurrë nuk ka pasur ndërhyrje kirurgjikale në trupin e saj dhe se çdo gjë është natyrale, transmeton lajmi.net.

Madje kjo modele ka thënë se ajo kurrë nuk ndjehet tërheqëse. Ajo ka pohuar se ajo vesh gjithmonë rroba të ngushta dhe se nuk i pëlqejnë rrobat me numra të mëdhenj, por ajo nuk e di numrin e rrobave të tyre.

1247288Eudoxie-Yao-1247259Eudoxie-Yao-1247273Eudoxie-Yao-1247260