Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Adelina Tahiri në pritje të ëmbël. Vëllai i saj tregon gjininë e foshnjës

Duket se çifti Adelina Tahiri dhe i shoqi Serjoza Markov, kanë vendosur ta zgjerojnë familjen sa më shpejt. Hidhen hipoteza shumë të forta se Adelina është në pritje të fëmijës së parë.

Këto i ka përforcuar edhe më tepër vëllai i këngëtares i cili ka publikuar disa rroba fëmijësh në Instasoryn e tij.

Dhe më këtë foto ai sapo na zbuloi edhe gjininë e fëmijës i cili është djalë, pasi veshjet e fotografuara janë për djem.

1716253611442373500_283093741