Monday, 22 October 2018 | Lajme: 0

Të hënën në Shkup spërkatje kundër mushkonjave nga toka

Qyteti i Shkupit kumtoi se dezinsektim teristik (i tokës) kundër larvave të mushkonjave në rajonin e Shkupit do të realizohet të hënën në periudhën prej orës 7 deri 17.

Me këtë dezinsketim, siç theksohet, do të përfshihen sipërfaqe ujore në qytetin e Shkupit dhe rrethinën e saj.

Nëse kushtet e motit nuk e lejojnë kryerjen e dezinsektimit teristik, ajo do të bëhet ditën tjetër të ardhshme, kur kushtet e motit do të jenë të volitshme, informojnë nga Qyteti i Shkupit dhe u bën thirrje bletarëve në kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.