Sunday, 21 October 2018 | Lajme: 4

Tur Hyskaj e bën të qajë Orinda Hutën natën e martesës, ja pse (Video)

Një dasëm e mbushur plot me personazhe VIP-a të fushave të ndryshme, por kryesisht të kulturës, kjo mes Turjan Hyskës dhe Orinda Hutës.

E sigurisht që në qendër të saj ishin këta të dy. Por në një moment Tur Hyskaj ka vendosur të këndojë duke bërë për të qarë nusen e tij, Orindën.

Për më shumë, shikoni video:

 Tur Hyskaj ben per te qare Orinden by news-al