e Mërkurë, 18 Tetor 2017 | Lajme: 0

Morena Taraku publikon këngën e re (Video)

Këngëtarja, Morena Taraku  ka publikuar këngën e saj më të re. Kënga titullohet “Shlif” dhe është punuar edhe me videoklip.