Saturday, 20 October 2018 | Lajme: 0

Nora dhe Roberti publikojnë këngën e përbashkët (Video)

Çifti më i pëlqyer i estradës shqiptare Nora dhe Roberti, gjithmonë kanë tërhequr vëmendje me stilin dhe kanë shkëlqyer pranë njëri-tjetrit.

Ata kanë publikuar këngën e parë të përbashkët “S’ka inatë”, ku shkelqejnë dytë. Edhe pse “S’ka inat” nuk është paraljamëruar  më parë, ata duken mjaft bukur krahë njëri-tjetrit dhe sigurisht që do të pëlqehet kjo këngë, duke e pasur parasysh që Nora di si t’i përshatet publikut të saj, pasi që është një kohë të gjatë në skenë.