Monday, 21 May 2018 | Lajme: 0

Pa rrymë të dielën dhe të hënën disa pjesë të komunave Qendër dhe Saraj

Pa energji elektrike të dielën më 16 korrik në periudhën prej orës 9:00 e deri në orën 13:00 do të mbeten konsumatorët nga rr. “Franklin Ruzelt” nr.34, si dhe objekti i PSP-së dhe lokalet e locuara përreth PSP-së në komunën Qendër, informojnë nga QRMK Shkup.

Të dielën më 17 korrik pa energji elektrike në periudhën prej orës 8:30 e deri në orën 13:00 do të mbeten konsumatorët nga rr. “Tasino Çeshmiçe” në shtrirjen ndërmjet bul. “Todor Aleksandrov” deri në rr. “Dramska” në komunën qendër, ndërkaq në periudhën prej orës 9:00 e deri më 12:00, konsumatorët nga fshati Matkë, si dhe të gjitha objektet hotelierike dhe objekti i Jasenit në komunën Saraj.