Thursday, 21 June 2018 | Lajme: 2

Brenda shtëpisë së Danjelit dhe Fotinisë (FOTO)

Dy fituesit e Big Brother na kanë treguar banesën ku po jetojnë. Danjeli dhe Fotini, fituesit e Big Brother 9 kanë pohuar në një video Live se nuk i kanë marë ende paratë e fituara nga edicioni. Gjatë gjithë postimeve të tyre ata kanë treguar se nuk u mungon asnjerë thjeshtësia. Në këtë foto të fundit ata kanë treguar se si duket banesa e tyre, e cila edhe pse shumë e thjeshtë duket mjaft e ngrohtë nga dashuria e njëri-tjetrit.

2-195