Tuesday, 24 April 2018 | Lajme: 30

Del zbuluar si i bëjnë videoklipet këngëtaret shqiptare?!…Degjenerohet pronari! (Foto)

Këngëtarët shqiptarë marrin shpesh ftesa për të performuar në vende ku punojnë dhe jetojnë shqiptarë.

Megjithatë, ka nga ata menaxherë që ftojnë këngëtaret edhe për “përfitime” të tjera.

Rasti i tillë është ai i një këngëtareje shqiptare, e cila preferon të mbetet anonime dhe ka dërguar rastin pranë redaksisë së JOQ.al.

Ajo do të performonte në Zvicër dhe në një bisedë me menaxherin e një diskoteke atje, ka kuptuar qëllimin e tij të vërtetë.

Si fillim, menaxheri i shfaqet me emrin e tij përkatësisht me inicialet V.I. dhe pasi e kontakton përmes adresës së saj të Facebook, kalon dhe tek llogaria e WhatsApp.

Menaxheri në fjalë ofrohet t’i bëjë dhurata të shtrenjta dhe t’i dërgojë para cash. Ai i thotë se ka qenë në lidhje me femrat VIP të Shqipërisë, por dhe pavarësisht kësaj vajza nuk tundohet.

A është kjo një anë tjetër e koncerteve që realizohen jashtë shtetit?

Më poshtë, biseda

10-23_1497771019-5863094 11-12_1497771020-7618009 12-24_1497771023-4701512 13-16_1497771112-6143318
1-162_1497771134-7010354

2-117_1497771149-2357345

3-100_1497771155-1961495

4-74_1497771160-1150043

5-75_1497771165-4366190