e Shtunë, 22 Korrik 2017 | Lajme: 0

Qofte në qepë

Përbërësit

qepë
mish i grirë
Speca te gjelbër
Biber i zi
kripë
vaj vegjetal
domate
qepë të vogël
PËRMBI
2 lugë të gjellës uthull molle
1 lugë të gjellës Salcë domate
vaj vegjetal
Biber i zi
trumzë
1 gote ujë

Hapat

1
Qepet i pastrojmë dhe i presim. Mishit ia hedhim erëzat, vajin vegjetal dhe kripen.

2
Mishit ia japim formën e rrumbullakët dhe e vendosim në mes të qepëve.

3
I rendisim në tepsi. Pasi ti bëjmë 2 rrethe, në midis i vendosim qepët e vogla, domatet dhe hudhrën.

4
Përmbi i hedhim uthull molle, vaj vegjetal, biber të zi, trumzë, salcë, kripe dhe ujë. E mbështjellim me letër alumini.

5
Përafërsisht rreth 1,5 të pjekjes e largojmë letrën e aluminit dhe iu shtohet vaj vegjetal.

6
E vendosim prap në furrë (pa folje) rreth 15-20 minuta për pjekje.

7
Ju bëftë mirë!