Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Ky është burri i Nita Istrefit – kunati i Norës e Erës (Foto)

Nita Istrefi është bërë e njohur falë motrave të saj të famshme, fillimisht Nores e më pas edhe Eres, e cila pushtoj gjithë tregun muzikor.

Nita është njohur edhe për stilin e veçantë të të veshurit dhe si një e fiksuar pas modës. Ajo i ka sugjeruar shpesh edhe motrat se si të vishen. Nita Istrefi po jeton largë familjes, në Londër, në krahët e bashkëshortit të saj.

Nora shpesh ka thënë se i mungon Nita.

nita1_1495182668-3735004