Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Shefe në krevat: gjashtë veprime të cilat do ta çojnë në kulm!

Sonte provoni lojërat të cilat shumica e çifteve i konsiderojnë më të mirat për ngrohje para aktit seksual.

1. Mbyllni sytë me shami

Lidhjani njëri-tjetrit sytë dhe ashtu të privuar nga shikimi reciprok zhvishuni. Me maja të gishtave apo me pendël duke e hulumtuar trupin prekeni lehtë njëri-tjetrin, gjë që do t’ju ofrojë ndjenjë të paimagjinueshme.

2. Vishuni seksi

Plotësojeni lojën me veshje të brendshme joshëse ose vishni ndonjë rrobë seksi e cila zbulon pak pjesë të trupit dhe kështu josheni partnerin. Bëhuni edhe më të guximshëm dhe qeraseni partnerin me një striptiz spontan.

3. Bëni surprizë me masazh mes këmbëve

Në maje gishti dhe në anus vini pak lubrifikant, ndërkaq me gisht bëni butësisht rrathë brenda anusit. Lakojeni gishtin nga lart dhe shtrëngoni lehtë. Me këtë veprim të dashurin tuaj do ta çmendni.

4. Prekeni trupin tuaj

Në mënyrë suptile përkëdheleni penisin midis sisëve tuaja dhe nëpër pjesët e trupit tuaj, merreni gishtin e tij dhe prekni me të majat e sisëve tuaja. Prekeni duke i ofruar pjesë nga ajo që pason.

5. Bëhuni shefe

Thoni partnerit të shtrihet dhe lidhjani duart. “Ndizeni” lehtësisht duke kafshuar butësisht në veshë pastaj kaloni në klavikulë, sisë dhe kërthizë, pastaj kthehuni lart dhe kafshojani butësisht buzët. Dorëzojuni plotësisht.

6. Çdo gjë lejohet – përpos dorës

Kështu do të testoni kreativitetin e tij dhe do ta befasoni se çka mund të imagjinojë mendja e mashkullit që t’ju eksitojë pa ju prekur me dorë. Përgatituni për të psherëtima.