Thursday, 26 April 2018 | Lajme: 21

Franca sot bëhet me qeveri

Franca sot do të bëhet me qeveri të re, një ditë më herët se sa që ishte e planifikuar, është bërë e ditur nga zyra e presidentit francez Emmanuel Macron.

Në kumtesë thuhet se shtyrja ka ardhur në mënyrë që të gjithë ministrat të verifikohen në detaje dhe të konfirmohet se nuk kanë konflikt të interesit, transmeton Reuters.