Saturday, 23 June 2018 | Lajme: 0

Thyhen rregullat në Big Brother, ky është ndëshkimi për çiftin (Video)

Elsamedi thotë se ka mbuluar pa dashje mikrofonin gjatë një bisede në shtëpi, por rregullorja është e qartë.

E për këtë qëllim, Big Brother ka vendosur ta ndëshkojë atë me një formë të veçantë.

Atij iu komunikua mbrëmjen e së martës së gjatë gjithë ditës së sotme i ndalohet të flasë, përveç dy fjalëve: “Po” dhe “Jo”.

Dhe dita ka nisur e heshtur për banorin e ri të shtëpisë, që i duhet të përballet sot me banorët e tjerë duke mohuar ose duke pohuar.