Friday, 27 April 2018 | Lajme: 0

Festivali i 12-të ndërkombëtar rrugor “Baskerfet” në Maqedoni

Më 16 qershor në sheshin “Maqedonia” në Shkup fillon Festivali i 12-të rrugor “Baskerfest”.

Sipas programit të paraparë dhjetëditor në Shkup, festivali do të vazhdojë nëpër më shumë qytete në shtet.

Priten performime dhe spektakle të mbi 50 artistëve prej vendeve të ndryshme, shumë pika muzikore dhe basker punonjës, si dhe kënd për më të rinjtë, kumtojnë organizatorët e “Baskerfest Maqedoni”. sn/ab/11:53