Thursday, 21 June 2018 | Lajme: 2

Pa energji elektrike nesër një pjesë e Qendrës dhe Kuçkovës

 Pa energji elektrike nesër nga ora 9:00 deri në orën 11:30 do të mbesin në pjesë e shfrytëzuesve të rrugës “marko Oreshkoviq” dhe një pjesë e rrugës “Vasil Gjorgov” (shfrytëzuesit nga numri 2 deri në numrin 8).

Siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit pa energji elektrike nga ora 9:30 deri në orën 15:00 do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga 2 në fshatin Kuçkovë.