Saturday, 23 June 2018 | Lajme: 0

Ekspozitë e gradave nga etno muzeu më i vogël në fshatin Xhepçishtë

Në muzeun e Luftës së Maqedonisë sot do të hapet ekspozitë e gradave (faleristikë) në organizim të Etno muzeut më të vogël nga fshati Xhepçishtë, Tetovë.

Në shtatëdhjetë stema do të prezantohen rreth 10.000 grada dhe tridhjetë pllaka bronzi.

Vizitorët do të mund ta vizitojnë ekspozitën deri më 19 maj.