Sunday, 20 May 2018 | Lajme: 0

Flet ish i dashuri i Sitritës, ka një porosi të veçantë për lidhjen e saj në Big Brother (Video)

Gjatë ditës së djeshme Ervini, banori i Big Brother është ndjerë i lënduar nga lidhja e Sidritës, partneres së tij me ish banorin e Big Brother 8.

Ai u ndje i përdorur, madje mendoi të dalë jashtë shtëpisë. Ndërkohë Diedoni ka folur për raportin e tij me Sidritën.

“Ka qenë një histori e bukur për aq sa zgjati. Kemi mbetur shumë shokë. Ka qenë një ndarje shumë njerëzore. Nuk është fundi i botës”,- tha Diedoni.

Diedoni ka lënë të kuptohet se lidhja e tyre ka mbetur pas dhe se gjithçka që Sidrita bën brenda asaj shtëpie me Ervinin ta ndjejë vërtet. Ish banori ka pohuar se ishte ideja e tij që Sidrita të bëhej pjesë e këtij edicioni të 9-të të Big Brother.