Saturday, 23 June 2018 | Lajme: 0

Ndihmë për familjet nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilëve ishin djegur

Katër familje nga Shuto Orizara, shtëpitë e të cilave kohë më parë u djegën, do të marrin ndihmë të njëfishtë në të holla në vlerë të dy rrogave mujore dhe ndihmë humanitare.

Ndihmën do ta ndajë minsitri i Punës dhe Politikës Sociale, Ibrahim Ibrahimi së bashku me kryetarin e komunës Shuto Orizarë, Elvis Bajram në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Organizatën humanitare “Klasa e mirësisë”.