e Shtunë, 24 Qershor 2017 | Lajme: 14

Silva Gunbardhi dhe bashkëshorti i saj publikojnë foto nudo nga vaska

Duket se Dafi është pak më i shkujdesur se Silva në fotot që bën publike në rrjetet e tij sociale.Ai ka publikuar një foto “të nxehtë” teksa ndodhej në vaskë së bashku me Silva Gunbardhin…

dafi