Thursday, 26 April 2018 | Lajme: 21

Pjesë të Sopishtes, Studeniçanit dhe Shuto Orizares nesër pa energji elektrike

Një pjesë e përdoruesve të fshatit Sonje ePoshtme, rreth stacionit të fundit të autobusit me numër 58A, nesër nga ora 9 deri në 11 do të jenë pa energji elektrike.

Përdoruesit e fshatit Batincë do të jenë pa energji elektrike nga ora 12 deri në 15, ndërsa prej orës 9 deri në 15 përdoruesit e rrugëve “Bërsjaçka buna”, “Nov zhivot” dhe “Zletovska” në Shuto Orizarë.

Siç njofton QRMK – Shkup, ndërprerjet janë për shkak të investimeve në sistemin elektrik