Thursday, 21 June 2018 | Lajme: 2

Një shishe me materie të lëngshme djegëse është hedhur në një objekt hotelierik në Shkup

Një autor i panjohur mbrëmë ka hedhur një shishe me materie të lëngshme dhe djegëse në një objekt hotelierik, me ç’rast është djegur një pjesë e tepihut. Objekti, i cili është locuar në rr. “Atanas Mitrev”, në atë moment ka qenë i mbyllur.

Rasti është paraqitur në polici në Shkup në orën 21.56. Janë duke u ndërmarrë masa për zbardhjen e plotë të rastit.