Tuesday, 24 April 2018 | Lajme: 39

Të paktën 49 të lënduar në incidentin me balona në Kapadokia (Video)

Në incidentin e tre balonave me ajër të ngrohtë në rajonin në Kapadokia, në Turqinë Qendrore, sot janë lënduar 49 persona, njoftoi televizioni turk HTV.

Balonat detyrimisht kanë ateruar për shkak të erës së fortë.

Pjesa më e madhe e të lënduarve kanë qenë turistë koreanë, thekson HTV, ndërsa mediat londineze citojnë se pjesa më e madhe kanë qenë tursitë ng Evropa dhe nga Kina. Në rajon janë dërguar pjesa më e madhe e automjeteve të ndihmës së shpejtë dhe ekipet e shpëtimit.