Tuesday, 24 April 2018 | Lajme: 39

Missi i Kosovës që thotë se ende është e virgjër (VIDEO)

Ajo është pa dyshim një ndër femrat më të bukura shqiptare. Nora Muja, bukuroshja nga Kosova që jeton në Gjermani së fundmi korri edhe suksesin e rradhës.

Ajo u zgjodh Miss Grand Kosova dhe në tre mujorin e fundit të vitit do ta përfaqësojë shtetin në Vietnam.

E në intervistë me Alaudin Hamitin dhe Meriton Mjekiqin, krahas detajeve tjera Nora u pyet edhe për jetën private. Besoni ose jo, bukuroshja 22 vjeçare deklaroi që nuk ka pasur kurrë të dashur dhe vazhdon të jetë e virgjër.