Monday, 21 May 2018 | Lajme: 0

Një tetovare e ka denoncuar bashkëshortin e paligjshëm për sulm seksual ndaj dy vajzave

B,I.(35) nga fshtati Lubin, i rajonit të Shkupit është akuzuar për sulm seksual  ndaj dy minoreneve dhe kundër tij është parashtruar padi penale.

Siç njoftoi policia, rasti pardje është denoncuar nga N.I (46) nga Tetova  e cila B.I e ka bashkëshort të paligjshëm.

Sipas N.I, B.I disa herë i ka thirrur dy vajzat e saj nga ish-martesat e saj të paligjshme dhe ka kryer marrëdhënie seksuale.

I denoncuari është privuar nga liria dhe i është shqiptuar masë arresti prej 30 ditësh.