Saturday, 23 June 2018 | Lajme: 0

Një nxënës ka rënë nga dritarja e shkollës

Një nxënës dymbëdhjetëvjeçar dje është lënduar  gjatë përpjekjes të hyjë përmes dritares në lartësi prej dy metra,  në klasë në katin e parë të SH.F. “Petar Zdravkovski-Penko” në Shkup, kumtoi policia.

Në SHF “Petar Zdravkovski-Penko”, dje rreth orës 12:20, pas përfundimit të orëve, nxënësi dymbëdhjetë vjeçar është munduar përmes dritares, në lartësi prej dy metra, të hyjë në klasë në katin e parë. Ai është kapur për  perden e dritares, e cila është grisur dhe ka rënë  në tokë.

Nxënësi me automjetin e Ndihmës së shpejtë mjekësore është dërguar në Qendrën klinike “Nëna Terezë”, ku i janë konstatuar lëndimet trupore dhe është mbajtur për ndjekje të mëtutjeshme të gjendjes së tij shëndetësore.

Policia ndërmerr masa për zbardhjen e tërësishme të rastit.