Wednesday, 25 April 2018 | Lajme: 0

SHF “Cirili dhe Metodi” në qendër të Shkupit do të bëhet me sallë sportive

Shkolla fillore “Cirili dhe Metodi” në qendër të Shkupit deri në muajin maj-qershor të këtij viti do të bëhet me sallë sportive. Në ndërtimin e shkollës, i cili filloi në fund të muajit shtator, janë investuar 32 milionë denarë nga buxheti i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

133568608

Pas qëndrimit të përkohshëm për shkak të kushteve të këqija të motit, ndërtimi i objektit vazhdoi intensivisht, ndërsa lokacionin sot e ka vizituar edhe zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës Spiro Ristovski i cili është i kënaqur nga dinamika.