Wednesday, 25 April 2018 | Lajme: 0

Grabitet një bastore në Shkup

Një autor i panjohur i maskuar dje ka kryer grabitje në një bastore sporti në Shkup, të locuar në udhëkryqin nga bulevardi “Nikolla Karev” dhe rrugës “Rifat Burxheviq”.

Siç njoftoi MPB-ja, grabitësi me kanosje me pistoletë  nga e punësuara ka marrë para nga qarkullimi ditore dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Merren masa për gjetjen e autorit dhe ndriçimin e plotë të rastit.