Thursday, 26 April 2018 | Lajme: 21

Çka kanë të përbashkët Kida me Kallashin (Foto)

Tashmë janë që të dyja fytyra publike, edhe pse aktiviteti i tyre ndryshon në mënyrë drastike, por ato kanë disa të përbashkëta

Kida pëlqehet në masë të madhe nga publiku për prurjet e saja në muzikë, ndërsa edhe Kallashi edhe përkundër shumë kritikave ajo pëlqehet shumë duke marrë parasysh edhe nga ndjekësit që ajo ka në rrjetet sociale.

Kida shpesh vjen me ndryshimet e saja të guximshme, ajo para pak ditësh erdhi me ndryshim të flokëve, ngjyrës dhe prerjen e ballukeve.
kida-2_1484134985-7675275
Po të njëjtin stil e kishte edhe valltarja Kallashi kohë më parë, e ky stil i bënë shumë të ngjashme të dy figurat. Është edhe një detaj tjetër që ju shton ngjashmërinë, edhe pse këtë efekt secili nga ne mund ta ketë provuar por jo që mund të na shfaq kaq identikë sa dy vajzat në fjalë.

Trendit të modës nuk mund t’i ikim, kështu edhe një pëlqim i veshjes pothuajse të njëjtë ato i bënë që të kenë diçka të përbashkët .Është kopjim, koincidencë apo thjesht shije këtë vlerësojeni ju. /Kosovarja

kida-4_1484134985-593141kida-1_1484134985-4620205kida-3_1484134985-1881998