Wednesday, 25 April 2018 | Lajme: 34

Publikohet episodi i ri special i ‘Kafeneja jonë’ (Video)

Është publikuar episodi i ri special i shumëpritur i serialit të famshëm, ‘Kafeneja jonë’. Episodi i ri rikthen serialin e njohur pas një pauze disavjeçare, dhe vjen me më shumë minutazhë, krahasuar me episodat e mëparshme të serialit.

Në shtator do të nisë transmetimi i 11 episodave të tjera të reja të serialit, që vijnë si rezultat i bashkëpunimit të dy kompanive Gjirafa Inc. dhe CMB.

Videot zyrtare: http://gjirafa.com/KafenejaJone