Thursday, 18 October 2018 | Lajme: 32

Ja sa kohë do të shpenzoni duke bërë seks gjatë tërë jetës (Foto)

Rebook ka kryer punën e vështirë për të gjithë, dhe në studimin e tyre të ri ata tregojnë se sa kohë nga jeta jonë do të shpenzojmë duke bërë seks.

Siç duket, mesatarisht një njeri do të kaloj më pak se 1% të jetës së tij/saj duke bërë seks.

0.45% për të qenë më të saktë…

Nëse kjo përqindje kthehet në shifër ditore, atëherë i bie diku 117 ditë në total. Kjo do të thotë se më pak se gjysmë viti e kalojmë duke bërë seks gjatë tërë jetës dhe është sasi e vogël e kohës, duke e konsideruar atë se çfarë roli të rëndësishëm ka seksi.

Studimi kishte përfshirë më shumë se 9,000 njerëz nga SHBA, Britania e Madhe, Kanada, Gjermania, Franca, Meksika, Rusia, Koreja dhe Spanja, prandaj është pasqyrim i mirë i mesatares për këtë studim.

Vlen të ceket se një studim tjetër ka treguar se 29.75% të jetës njeriu e kalon duke qëndruar ulur, e që nëse shprehet në ditë i bie 7,709 ditë.