Tuesday, 18 December 2018 | Lajme: 25

Kjo seks bombë është asistente e Ministrit Arban Abrashi (FOTO)

Ata që punojnë në ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, merren kryesisht me një kategori të shoqërisë që i takojnë shtresës më të varfër. Nëpër dyert e këtij institucioni shihen pensionistë, njerëz me asistencë sociale dhe hallegjinjë që kërkojnë ndihmën e shtetit.

Shkojnë t’i takojnë zyrtarë për t’ua qarë hallin atyre me shpresën se do mund të përfitojnë një asistencë nga kjo ministri që është e dedikuar ekskluzivisht për ta. Edhe nëse këtë ndihmë nuk e sigurojnë mund të jenë me fat ata që kanë rastin ta takojnë, Mimoza Halitin, asistente në këtë ministri. Mjafton t’i shihni fotot e saj që poston në Facebook, për ta kuptuar, raporton Magazina.al.

Zyrtarja e ministrisë që drejtohet nga Arban Abrashi i LDK-së, duket mjaft joshëse në fotot që ajo publikon për afër 3 mijë ndjekësit e saj në Facebook. Asistentja e Ministrisë së punës dhe Mirëqenies Sociale, kujdeset shumë për “mirëqenien” e saj gjë që dëshmohet nga fotot që ajo ka.

mimoza_1463662256-4558804

sex1_1463662254-5272265 sex21_1463662252-2038659 sexy_1463662253-5024654 sexyyy_1463662313-1016497mimi_1463662257-9712105