Thursday, 18 October 2018 | Lajme: 32

Ja pse meshkujt çmenden pas vitheve, dhe pse po praktikohet me të madhe seksi anal

Të jesh adhurues i të pasmeve bombastike dhe vitheve seksi është një gjë e natyrshme për meshkujt.

Sipas shkencës, obsesionimi pas vitheve të femrave nuk është aspak e re. Në fakt, sipas një profesori të psikologjisë, kjo daton që nga kohët e lashta.

Meshkujt i tërheqin të pasmet e bukura për të njëjtën arsye që ata tërhiqen nga gjokset, beli dhe ijet. Kjo për shkak se këto veçori janë shenjë e pjellorisë dhe seksualitetit të femrave.

Madje, shkenca zbulon se edhe paraardhësit tanë që nga kohërat e lashta ishin të eksituar pas të njëjtave veçori në trupin e femrës, por në veçanti të pasmet.

Nëse një femër ka asete të plota dhe të mbushura, kjo është shenjë se ajo është e gatshme të mbetet shtatëzënë gjatë marrëdhënieve seksuale me partnerin.

Dhe, nëse prapanica e saj është e madhe dhe e rrumbullakët, kjo do të thotë se femra është e re në moshë – dhe në kohët e lashta kjo ka qenë shenjë e fertilitetit te femrat, transmeton Gazeta Blic.

Sipas Eric M. Garrison, një ekspert i seksit, kjo temë vazhdon të mbetet një tabu. Kjo për shkak se kur bëhet fjalë për seksin, penetrimi nga prapa shihet si i pistë dhe shtazor.

Mirëpo, falë trendit të reklamimit të të pasmeve seksi, siç bëjnë yjet Jennifer Lopez apo Kim Kardashian, femrat kanë filluar të vishen ngjashëm si ato, dhe shfaqja e të pasmeve ka filluar të bëhet trend tek femrat e reja.

Veshjet e ngushta dhe provokative tani janë bërë normë, sidomos nga femrat e reja të cilat edhe në rrugë shihen me veshje të ngjashme me ato të palestrave.

Madje, falë këtij trendi, edhe seksi anal dhe ai ‘doggystle’ janë bërë më të përhapur se kurrë, dhe këto mënyra të seksit nuk shihen më si tabu, ashtu sikur në të kaluarën.