Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

HISTORI nga Tirana: “Nga lokali në hotel … ju tregoj ç’më ndodhi”

“Dua të tregoj një ndër historitë që mua më ka pëlqyer më shumë. Jam një babi 27 vjeç jetoj në Tirane, dhe ju e dini se si janë lokalet dhe femrat në to, shkoj për ditë në të njëjtin lokal se me pëlqen ambienti, por pothuajse po ato klientë jemi të përditshëm dhe rastisim shpesh herë me njeri tjetrin.

Një ditë duke pirë kafe dhe duke u marr me telefon pikas që po më shikonte një grua e martuar që ishte aty me burrin. Njihemi si fytyra se siç thash të përditshëm, e pash si gjithmonë dhe në sytë e saj pash diçka tjetër nga herët e tjera.

I shtoj shikimet dhe ajo rrinte, rrinte e shikonte. Unë kaq doja, po i shikoja komplet trupin me një buzëqeshje te lehtë dhe ajo buzëqeshi dhe fliste me burrin. S’durova më, u ngrita shkova në një cep pallati dhe i bëra shenjë me kokë. Ma pohoj me shenjë ok me gisht. Prita rreth 10 minuta tek cepi. U ngrit erdhi u përqafuam direkt, u puthëm për pak dhe shkëmbyem numrat e celularëve.

Iku bleu patatina dhe iku prapë në tavolinë. Erdhi momenti që u takuam dhe e lamë për hotel. Duke u ngjitë nëpër shkallë duke u puthur u futëm në dhomë. Më shtyu me hodhi sipër krevatit me hipi sipër dhe filloj të më lëpinte të më puthte duke u ulur poshtë nga barku dhe ….

Që nga ajo ditë këto takime janë bërë të shpeshta dhe kënaqemi shumë me njëri-tjetrin. Ajo ka një trup dhe moshë tamam në kulmin e seksit”.