Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Ky është ilaçi natyral për rritjen e penisit

Shumica e meshkujve me siguri se nuk do i thoshin jo disa centimetrave shtesë për “shokun” e tyre.

Në fakt, studime të bëra nga Univeristy of Kentucky, kanë nxjerrë rezultate ku gati të gjithë meshkujt e anketuar kishin thënë se do të donin centimetra shtesë.

Por, mos keni merak, shkenca ka zbuluar një mënyrë shumë natyrale për këtë shkak.

Shalqiri

Përpos që ndihmon në ftohjen e organizmit gjatë kohëve me mot në nxehtë, roli i shalqirin ka efekt edhe në organin gjenital mashkullor. Thuhet se shalqiri ndikon në qarkullimin e shpejtë të gjakut në zonën e penisit duke ndikuar në pamjen e tij të duket më e madhe. Megjithëse nuk janë bërë të ditura sasia dhe koha se sa zgjat deri sa të shihen rezultatet e para, ky eksperiment ka rezultuar pozitivisht.

Faktorë tjerë që kanë të njejtin efekt:

Zinku

Hapat ‘Ginko Bilbao’

Bima xhensen

Mospirja e duhanit

Ushtrimet sportive