Sunday, 20 May 2018 | Lajme: 0

Ceca me seks skandal, i publikohen fotot (FOTO+18)

Këngëtarja e njohur Svetlana “Ceca” Raznatovic pas vdekjes së burrit Arkan-it asnjë lidhje nuk e ka bërë publike dhe thotë se asnjehrë nuk e ka tradhtuar edhe pse ka vdekur.

Por në internet qarkullojnë fotot e këngëtarës Ceca me nje mashkull ku shihet se janë në mardhënie seksuale, këto foto këngetarja nuk i ka komentuar ende por thuhet se janë publikuar nga disa persona të pa autorizuar kinse kan hackuar telefonin e saj (iCloud) dhe kanë marrë këto foto. Fotot janë të ndara nga video e bërë gjatë mardhenies seksuale që kishte me një njeri të panjohur për mediat.

Thuhet se do të publikohet edhe video e seks skandalit por a do të ndodhë mbetet të shihet./BS/

cecas2 cecas3largea_12243602_10206651376621618_528727441_n1447401200cecas1