Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

A e dini cili është vlerësuar si aksesori më sexy këtë verë?

Aksesori që i jep vlerë dhe vëmendje këmbës, madje përcjell edhe mesazhe të vecanta: Byrzylyku i këmbës! Dukej se kishte dalë plotësisht nga moda, por është rikthyer si aksesori më trendy dhe më sexy i momentit.

Jennifer Aniston dhe Jennifer Lopez janë dy nga yjet që nuk e kanë braktisur asnjëherë këtë aksesor dhe kanë shumë të tillë me diamantë të vërtetë.   Po ju a e preferoni byrzylykun e këmbës? A e bëtë tuajin këtë verë?
byrzylyk_2219620919298825472_XKjgyBiT_faccessory-foot-321Foot Accessories Gypsy Style