e Martë, 17 Tetor 2017 | Lajme: 0

Si të gatuajmë një peshk salmon me perime në furrë

 

Përbërësit:

  • 1 fileto salmoni rreth 450 gr.
  • 1 limonë
  • 2 kungulleshka
  • 1 qep e ëmbël
  • një dorë domate
  • 2 thelpinjë hudhëra
  • kripë dhe piper i zi
  • një tuf e vogël kopër
  • pak vaj ulliri
  • ec1fd45e2d9542df339fe3c51cccbacd_puhia

Metoda e përgatitjes:

Pastroni salmonin nga do një halë e mundëshme dhe vendoseni në një tavë me letër poshtë. Prini perimet dhe vendosini dhe këto te tava. Shtoni kripë, piper të zi, hurdhërat e grira dhe pak vaj ulliri. Piqeni në furrën e nxehur më parë në 200° për 20-25 minuta. Shërbejeni me kopër të grirë sipër. /Adda’s/Puhia.com