e Hënë, 23 Tetor 2017 | Lajme: 0

Shqelma e grushta në një ndeshje basketbolli (Video)

Filloi si ndeshje basketbolli, por përfundoi me shqelma dhe grushte. Kjo është parë në një ndeshje basketbolli në Serbi.